Versíró és rajzpályázat gyerekeknek

Versíró és rajzpályázat gyerekeknek

A pályázat fő célja a lovak és a lovas világ bemutatása, úgy ahogy a gyerekek látják. Pályázni saját alkotású lovas témával kapcsolatos pályaművel lehet, amely megfelel a kiírásban foglalt feltételeknek.

Téma: Lovak, lovas gondolatok, lovas élmények. Korhatár: 6-14 év.

Pályamunkákat szigorúan csak A4-es formátumban várunk bármilyen technikával készítve. Minden pályázó kategóriánként egy munkát (rajz, vers) adhat le (más formátumban beküldött rajz vagy vers nem kerül elbírálásra, sem díjazásra!!).

A rajzok és versek kiértékelését, elbírálását szakmai zsűri végzi. A díjazásra 2015. szeptember 13-án (vasárnap) kerül sor, a gyergyószentmiklósi lovas pályán (Tűzoltók utca vége), a VIII.SZÉKELYFÖLDI LOVAS ÜNNEP keretében.

A versenyen való részvétel ingyenes.

Figyelem!!!!! A pályamunkák beküldésének határideje: 2015. szeptember 7, délután 16 ÓRA (hétfő)! A határidő lejárata után beérkezett rajzok és versek nem kerülnek zsűrizésre sem kiállításra.(Megértésüket nagyon köszönjük! Utólagos reklamációt nem fogadunk el!)

A munkák hátoldalára kérjük feltüntetni: a pályázó nevét, korát, saját vagy a szülő telefonszámát, lakhelyét, ellenkező esetben nyertes pályázatként nem kerülnek díjazásra.

A pályázatokat a következő helyekre lehet eljuttatni naponta 9 és 16 óra között:
– Krigel Sport Klub székhelye – Kossuth Lajos u. 208/A (postai cím: Clubul Sportiv Krigel, 535500, Gheorgheni, str. Kossuth Lajos, nr. 208/A, Județul Harghita, România),
– Gyergyói Hírlap Szerkesztősége–Szabadság tér 15 szám (Marcipán cukrászda udvarán),
– Fény TV Hirdetésfelvevő irodája – Virág negyed 41/E,
– Gyergyó TV székhelye – Bucsin negyed, 27 tömbház, B-C lépcsőház.

Elérhetőségeink: 0724-391337 vagy 0266-364688, naponta 9 és 16 óra között.
A pályamunkákat kérjük elvinni 2015. december 20-ig, a Krigel S.K. székhelyéről. A határidő lejárata után nem tartjuk meg a munkákat.

A szervezők.