Regisztrálhatnak a lovasok

III. Marosszéki Lófuttatás

Regisztrálhatnak a lovasok

A III. Marosszéki lófuttatás főszervezői tisztelettel meghívják Erdély lovasait a 2015. június 27-én, a Bözödújfalusi-tónál megrendezésre kerülő síkversenyre.

Jelentkezni a www.marosszekilofuttatas.ro oldalon található “Jelentkezés” menüpont alatt lehet, június 22-ig.

A Marosszéki lófuttatás idei programja ügyességi rönkhúzó versenyszámmal bővül. Várják a jelentkezőket erre a megmérettetésre is. Mindkét versenyszám lovasra és lóra vonatkozó szabályai a honlapon olvashatók. Nevezési díj nincs, a tartalmas szórakozás garantált! A díjak összértéke 5000 RON.

Web banner (500x300px)

Fontos: Minden lovas és résztvevő ló érdekében, a lovak egészségügyi állapotának igazolására szolgáló dokumentumok nélkülözhetetlenek, a szabályzatban foglaltaknak megfelelően.

“Szervezőkként felelősek vagyunk a résztvevők lovainak egészségéért, ezért idén mindenki, aki lóval érkezik a Marosszéki lófuttatásra -versenyzők, előadók, nézők- köteles bemutatni lova érvényes vérvizsgálati eredményeit és az influenza elleni védőoltás beadását igazoló okiratot. Ezekért a körzeti állatorvoshoz kell fordulni. Bízunk benne, hogy minden lótulajdonos megérti és felelősségteljesen kezeli majd ezt a feltételt.” – fejtette ki Jankovits Ferenc főszervező

Az Equitana lovasbolt a legápoltabb lóért járó Aranyparipa díjat fog átadni a III. Marosszéki lófuttatáson.

Partnerek: Maros Megyei Tanács, Erdőszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, 6. Württemberg Huszárok
Médiapartner: Erdélyi Magyar Lovasportál, www.erdelyilovas.ro

Szerző: Bartalis Melinda

Az erdelyilovas.ro fotográfusa és társszerkesztője. A lovak őszinte csodálója, a lovassportok rajongója, a fényképzés szerelmese, amatőr lovas. További írások...