Programváltozás és futamsorsolások

Székely Vágta 2014

Programváltozás és futamsorsolások

Kisorsolták a Székely Vágta előfutamainak indulóit, a Székely Vágta Futamban tizenketten, a Góbé Futamban tizenhárman vehetnek részt.
A kötelező állatorvosi vizsgálat után ugyanis sántaság miatt négy lovat ki kellett zárni a versenyből, viszont a baróti versenyző egy másik lóval vállalta, hogy elindul a Góbé Futamon.

A kizárások miatt a programban is történt némi módosítás, ebben az esetben ugyanis nem indokolt elő- és középfutam tartása is. A Székely és Nemzeti Vágta szervezőinek közös megegyezése alapján csak előfutamokat és döntőt tartanak, a Góbé előfutamok szombaton 15 órától lesznek, ahol egy négyes és három hármas futamot tartanak, mindegyik futamból az első helyezett jut tovább a döntőbe. A Székely Vágta Futam előfutamai vasárnap 12 órától lesznek, négy darab három indulós futamban állhatnak rajthoz a versenyzők, innen is a legjobb megy tovább a döntőbe. A döntőket, a tervezetthez híven, vasárnap 16 illetve 17 órától tartják.

A Székely Vágta és a Góbé Futam indulóinak sorrendje:

SZÉKELY VÁGTA

I.FUTAM:
1. Székelyudvarhely
2. Kovászna
3. Lemhény

II.FUTAM:
1. Szotyor
2. Kászon
3. Székelyvarság

III.FUTAM:
1. Kézdivásárhely
2. Előpatak
3. Bélafalva

IV.FUTAM:
1. Gyergyószentmiklós
2. Vargyas
3. Nyujtód

GÓBÉ FUTAM

I.FUTAM:
1. Csíkkozmás
2. Sepsiszentgyörgy
3. Barót
4. Kézdioroszfalu

II.FUTAM:
1. Gyergyószárhegy
2. Marosvásárhely
3. Tusnádfürdő

III.FUTAM:
1. Réty
2. Homoródszentpál
3. Szotyor

IV.FUTAM:
1. Kézdivásárhely
2. Kézdisárfalva
3. Szováta

Sajtóközlemény

Szerző: Bartalis Melinda

Az erdelyilovas.ro fotográfusa és társszerkesztője. A lovak őszinte csodálója, a lovassportok rajongója, a fényképzés szerelmese, amatőr lovas. További írások...