Nyerjen ingyen tetoválást az Edélyi Lovassal!

Nyerjen ingyen tetoválást az Edélyi Lovassal!

Az erdelyilovas.ro és a Sparktatto közös játéka

vállalkozó szellemű lovasok, lóbarátok számára.

A kínai horoszkóp szerint 2014. február 4.-én lépünk a ló évébe. Ennek jegyében hirdetjük meg egyedülálló játékunkat.

Iratkozzon fel az Erdélyi Lovas hírlevélre (itt) és “like”-olja a Sparktattoo Facebook oldalát (itt), hogy részt vehessen a március 3.-ai sorsoláson, melyen megnyerheti az alábbi tetoválást!

loeve

Fontos: A játékban 16 éven aluliak nem vehetnek részt! A 16 és 18 év közötti játékosok számára írásos szülői beleegyezés szükségeltetik a tetoválás elkészítéséhez!

Mit szimbolizál a LÓ?

A ló a szellemtudomány tanítása szerint a felülről kapott, kegyelemből hozott asztrális képességek hordozója. Minden korban és minden kultúrában az erő, a hatalom szimbóluma volt. Az ősi lovas nomád magyarok hitvilágában különösen fontos szerepet kapott. A különböző ásatásokból előkerült alkotásokon a magyar lovas szinte teljesen egybeolvadt a lovával, úgy ábrázolták, akár a kentaurt, tegezzel a vállán, nyíllal a kezében.

A monda szerint Szvatopluknak, a térség urának is fehér lovat ajánlottak a honfoglaló vezérek. 

Az “országomat egy lóért” mondás sokkal többet, sokkal mélyebb szimbolikát rejt, mint amit a mai utódok kiéreznek belőleHiszen egy táltost adtak, a védelmezőjüket, segítőjüket, “őrangyalukat”.  Cserébe vizet és földet kértek.  A paripa eredetileg a táltos ló neve volt. A fehér ló nem csak a magyar mondák központi alakja. Földi totemjele volt a Szíriusz csillagkultusznak is (a fehér ló az égi tudás szimbóluma). Tehát Szvatopluk is tudta: nem kötött rossz üzletet. A földért és a vízért megszerezhette az égiek támogatását.

(forrás: internet)

Szerző: Bartalis Melinda

Az erdelyilovas.ro fotográfusa és társszerkesztője. A lovak őszinte csodálója, a lovassportok rajongója, a fényképzés szerelmese, amatőr lovas. További írások...