Nomád lovastábor az Állatbarát Lovaskert szervezésében

Nomád lovastábor az Állatbarát Lovaskert szervezésében

Nomád lovastábort szervez 2014. július 6-11 között az Állatbarát Lovaskert Gyergyószentmiklóson. A kézműves és hagyományos tevékenységekkel egybekötött tábor 8-16 éves gyerekek számára lett meghirdetve. A következőkben olvasható a gyerekek számára kiírt tábor szövege:

Hegyvidék, szabadon legelésző lovak, friss levegő, madárcsicsergésre ébredés a sátorban, hajnali harmat illata, a határtalan szabadság érzése. Nos, ez csak néhány, azon élmények közül, amelyeknek részese lehetsz, ha részt veszel az Állatbarát Lovaskert nomád lovastáborában.

A táborban eltöltött 5 nap alatt megtapasztalhatod, milyen az Isten adta természet részévé válni, a LÓ-nak társa, barátja lenni, mert minden percedet a lovak körül fogod eltölteni, aktív részese leszel az etetésnek, ápolásnak, tűzifa hordásnak és minden tevékenységnek, ami tábori életünkkel és lovaink körüli teendőkkel kapcsolatos.

Lóháton fogod bejárni környező tájainkat, te fogod elvinni lovadat hűsülni, a közeli hegyi patakhoz a forró nyári nap után. Sok érdekeset fogsz hallani és tapasztalni a lovak viselkedéséről, szokásaikról, lovagolhatsz szőrén, foghatod kedvenc lovad lábát patkolás közben.

Az esti vacsora az erdei levegőn “átlovazott” nap után, a tábortűznél való heverészés a csillagos ég alatt, a közös éneklések olyan élményekkel gazdagítanak, hogy ígérjük, nem akarsz majd hazamenni.

A tábor helyszíne a 4-es Motel környéke, ára 500 lej. A táborba 25 gyereket tudunk fogadni. Érdeklődni és jelentkezni a 0745 807 594- es telefonszámon vagy az allatbarat.lovaskert@gmail.com email címen lehet.

Várunk szeretettel!

az Állatbarát Lovaskert1801301_266188493561882_45657899_o