Lovastáborok 2015-ben is az Állatbarát Lovaskertnél

Lovastáborok 2015-ben is az Állatbarát Lovaskertnél

Idén is meghírdette gyerekek számára kiírt lovastáborait a gyergyószentmiklósi Állatbarát Lovaskert. A továbbiakban a két tábor részleteiről olvashatnak az érdeklődők.

Nomád lovastábor

Hegyvidék, szabadon legelésző lovak, friss levegő, madárcsicsergésre ébredés a sátorban, hajnali harmat illata, a határtalan szabadság érzése. Nos ez cask néhány azon élmények közűl amelyeknek részese lehetsz, ha részt vessel nomad lovastáborunkban. A táborban eltöltött 5 nap alatt megtapasztalhatod, milyen az Isten adta természet részévé válni, a LÓ – nak társa , barátja lenni, mert minden percedet a lovak körül fogod eltölteni, aktív részese leszel az etetésnek, ápolásnak, tüzifa hordásnak és minden tevékenységnek, ami tábori életünkkel és lovaink körüli teendőkkel kapcsolatos.

Lóháton fogod bejárni környező tájainkat, te fogod elvinni lovadat hűsűlni a közeli hegyi patakhoz a forró nyári nap után, a napi tüzifát is a segítségeddel fogjukösszegyűjteni. Sok érdekeset fogsz hallani és tapasztalni a lovak viselkedéséről, szokásaikról, lovagolhatsz szőrén, foghatod kedvenc lovad lábát patkolás közben.

Az esti vacsora az erdei levegőn “átlovazott” nap után, a tábortűznél való heverészés a csillagos ég alatt, a közös éneklések olyan élményekkel gazdagítanak, hogy ígerjük nem akarsz majd hazamenni.

Várunk szeretettel!

Nomad_plakat

 

Hagyományőrző lovastábor

Hogyan írjuk helyesen? Lólépésben halad, vagy a ló lépésben halad?

Nos, megnyugodhatsz, ez az a kérdés, mellyel nem fogsz találkozni az Állatbarát Lovaskert táborában. Azonban minden más – lovakkal kapcsolatos – tudnivaló birtokába kerülhetsz, sőt mi több, ha elég ügyes vagy hozzá, lótolmácsolásból is diplomát szerezhetsz nálunk.

Öt napos táborunk alatt igazi lovassá válhatsz, akinek a természet az otthona és a népdal, a néptánc a jóbarátja. Erdő melett fogunk tanyázni, egész nap lovagolunk és a lovakkal foglalkozunk, ápolgatjuk őket, kirándulunk velük, egyszóval megtanulunk lóul. Az esti tábortűz körüli közös éneklések, játékok, valamint a mesék és filmvetítések, az íjazás, a rendhagyó történelemórák és a kézműves foglalkozások méltó ellenfelei lesznek a Mine Craft-nak, merthogy a számítógépet és a tévét startból elfelejtheted.
Hagyomanyorzo_plakat

 

A táborokról érdeklődni és helyet foglalni a következő elérhetőségek valamelyikén lehet:

Állatbarát Lovaskert
+40 745 807 594
farkasschuller.arpad@gmail.com