Lovas tábor, ami csak a lovaglásról és a lovakról szól – a Barabás Lovardában

Lovas tábor, ami csak a lovaglásról és a lovakról szól – a Barabás Lovardában

A Barabás Lovarda idén is megszervezi nyári lovas táborait. Részletes tábori leírásuk az alábbiakban olvasható.

5 nap, ami alatt minden a lovak körül forog!
Együtt etetjük és itatjuk a lovakat, megtanuljuk ápolni nemcsak a lovakat, de a lovas felszerelést is. Érdekes, játékos feladatok közben fejlődik a lovasok tudása, miközben egész nap jó levegőn vagyunk.

barabas-lovarda

Kezdő tábor – június 21-28.
Programok: lovak etetése, itatása, abrakolás, lópucolás, felszerszámozás, elméleti oktatás, futószáras edzés, osztálylovaglás, tereplovaglás, szóval sok-sok lovazás, és még több lovaglás, minden délelőtt és délután. Az étkezések és lovas edzések közötti időben változatos programok: játékok, zabfalatka sütés, kézműves foglalkozás, kötőfék készítés.

Haladó tábor – június 29-július 4.
Programok: a lovak körüli napi tennivalók mellett,  ülésjavító és fejlesztő edzések, díjlovaglás, ügyességi feladatok, tereplovaglás. Az étkezések és lovas edzések közötti időben változatos programok: játékok, zabfalatka sütés, kézműves foglalkozás, kötőfék készítés.

A tábor díja (500 RON/fő) magában foglalja a tábor teljes költségét, beleértve a szállást, a napi négyszeri étkezést, a lovas- és egyéb programok díját

– nem tartalmazza a táborba- és visszautazás költségét, ez egyénileg történik.
– szállás vendégházban

A lovagló tudás nem feltétel, mindenkivel előképzettségének megfelelően foglalkozunk, jöhet az is, aki most ül először lóra. A lovaglás szelíd iskolalovakkal történik, tapasztalt és szakképzett oktatók jelenlétében. Kobak viselése kötelező (a lovarda biztosítja, ha nincs saját).
A tábor helyszíne: Mikóújfalu
Előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb május 31.-ig a 0746044172-es számon vagy a szilard.barabas@gmail.com címen.