Lovak, kizárólag első osztályon

Lovak, kizárólag első osztályon

Professzionális lószállítás csúcstechnikájú, megbízható és kényelmes kamionokkal, gondos, lóbarát sofőrökkel. Egyedi fuvarok, valamint hetente induló gyűjtőfuvarozás Európa-szerte a Horse Trans Cargo-val!

A Horse Trans Cargo Kft. 2002 óta működik, ám a társaság ennél sokkal régebbi lószállítási tapasztalatokkal rendelkezik. A vállalkozás családi alapokon nyugszik. A társaság tulajdonosa -és egyben ügyvezetője- Lengyel Róbert és felesége a lószállítást még 1989-ben kezdte el első lószállító teherautójával. Mindketten hivatásos jogosítvány birtokosaként, évekig saját maguk szállítottak lovakat Magyarországon és szerte Európában. Fokozottan figyelnek kamionjaik folyamatos fejlesztésére, újítására. Jelenleg már 7 kamion, szükség esetén 3 db Böckmann utánfutó valamelyikével kiegészítve szeli át Európát, minden héten.

Útvonalak

A társaság vállal egyedi fuvarokat is (két úti cél között csak egy ügyfél lovait szállítja a kamion), de a legtöbb autó heti gyűjtőfuvarozást végez. Ilyen esetben természetesen figyelembe veszik a különböző ügyfelek lovainak úti céljait, s különböző kamionokra olyan lovakat szerveznek össze, melyek útiránya közel azonos, hogy ne kelljen fölösleges kilométereket utazzanak.

Immár rendszeres járatként, minden hét elején indulnak autóik a legforgalmasabb útvonalon, ami Ausztria–Németország–Hollandia–Belgium, esetleg Anglia útirányt jelent. Ezenkívül rendszeres megbízásaik vannak Olaszországba, Spanyolországba, néha a Skandináv országokba, és egyre több a fuvaruk keletre, Románia, Bulgária és Törökország felé is.

Európa-szerte több pihentető istállóval van rendszeres kapcsolata a cégnek, ahol a szállított lovak útközbeni pihentetését tudják megoldani. Ez legalább egy 9-10 órányi boxban eltöltött időt jelent.

Járműpark

A teherautók mindig gondos szerviz háttérrel, tisztán, fertőtlenítve, fedélzeti navigációs rendszerrel ellátva igyekeznek a legmagasabb színvonalon, kényelmesen, biztonságosan teljesíteni a szállítást.

Jelenleg hét autóval, 3 utánfutóval dolgozik a cég, és tíz-tizenegy sofőr váltja egymást párban a kamionokon. Van 1 db kettő-, 3 db kilenc-, 1 db hét-, és 2 db tizenkét férőhelyes kamion. A hét autó együtt évente több mint egymillió km-t tesz meg Európa-szerte.

dupla 620x376

  • Minden kamion újonnan vásárolt, MAN típusú. Felépítményüket Európa talán legkiválóbb minőségét gyártó, hollandiai Roelofsen cég készíti, a legújabb fejlesztésű elválasztófalak, és a lovak védelmét és kényelmét szolgáló professzionális anyagok felhasználásával.

    Parados 620x412

  • A flotta legkisebb tagja egy 2 férőhelyes Renault Parados. Ez az autó főleg az egyedi megrendelők igényeinek hivatott megfelelni, illetve a kisebb fuvaroknál még kedvezőbb árat nyújthat a megbízónak. Kiválóan alkalmas arra, hogy a Nyugat-Európából Magyarországig gyűjtőfuvarral érkező, de Romániába továbbutazó lovat ne a költséges nagy kamion, hanem a gazdaságosabb Parados szállítsa el.

  • A két darab háromlovas és egy darab kétlovas Böckmann utánfutót főként a nagy darabszámú szállításoknál használják.

    szerelvény 620x265

Istálló

A cég tulajdonában áll egy 26 boxos istálló, amely a Debrecen mellett található, Vámospércsen. Itt a továbbutazó lovak igényes körülmények között tudják kipihenni magukat a továbbutazás előtt. Többnapos pihenő alatt lehetőség van a lovakat 4 lovas jártató gépen sétáltatni. Az istálló elhelyezkedése különösen kedvező fekvésű a romániai ügyfeleknek. A tulajdonos elmondása szerint, néhány, saját szállítóeszközzel rendelkező romániai ügyfelük például költségeinek csökkentése érdekében, a szállítást (mondjuk Hollandiából) a kedvező árú gyűjtőfuvarral csak az istállóig kéri, majd itt maga veszi fel és szállítja tovább Romániába lovát.

horsetrans-4

horsetrans-5

Próbálja ki ön is a cég szolgáltatásait, csatlakozzon számos európai országból származó, rendszeres ügyfeleik közé és szállíttasson a Horse Trans Cargo-val, kedvező árakon! Kérjen bátran ajánlatot akár a lent található telefonszámok egyikén, akár a cég honlapján keresztül e-mailen: info@horsetrans.hu. Kollegáik készséggel válaszolnak minden kérésre.

További információért és ajánlatkérésért kérjük, látogasson el a cég honlapjára: www.horsetrans.hu

Elérhetőségek:

Web: www.horsetrans.hu
Email: info@horsetrans.hu
Facebook: www.facebook/horsetranscargo
Telefon/fax: +36 52 211005
Mobil: +36 20 9357375 vagy +36 20 4012665