Köszönjük! – 2013 számokban

Köszönjük! – 2013 számokban

Véget ért az erdelyilovas.ro – Erdélyi magyar lovasportál tevékenységének első kalendarisztikus éve. Az óév leköszöntével, az új év küszöbén mi is számadást készítettünk, amit önökkel is megosztunk.

2013 áprilisi indulása óta,  a portált közel 15.500 olvasó látogatta meg, melyből hozzávetőlegesen 6.500 internetező vált visszaterő olvasónkká.

A 2013-as év során 46.050 oldalletöltést regisztrált a portál, az erdélyi lovas eseményekről készült cikkek, beszámolók és egyéb lovas anyagok 54.132 emberhez jutottak el a Facebook-on keresztül. Portálunk közösségi oldalán (https://www.facebook.com/erdelyilovas.ro) 410 látogató kattintott a “tetszik” gombra és lett ezáltal rendszeres követőnk.

Az erdelyilovas.ro 135 cikket jelentetett meg, közel 20  lovas eseményről készült helyszíni beszámoló, illetve interjúkkal, szakmai cikkekkel is próbáltuk az erdélyi lovaséletet népszerűsíteni.

Az elmúlt időszak során közel 4.000 lovas kép készült.

Médiatámogatóként részt vállaltunk a legtöbb lovas esemény népszerűsítésében, így többek közt a Marosszéki Lófuttatás, a Csíkszentdomokosi Lovasnap, a Székely Vágta és a Gyergyói Lovasnapokról készült cikkek is helyet kaptak a portál oldalain.

Az erdélyi magyar lovasportál oldalait hazai olvasóinkon kívül böngészik Magyarországról, az Amerikai Egyesült Államokból, Németországból, Svájcból, de még Japánból és Nigériából is.

Ezúton KÖSZÖNJÜK minden erdélyi és külföldi olvasónknak a bizalmat, biztatást! 2014-ben újabb cikkekkel, képekkel és beszámolókkal várjuk önöket, illetve újításokkal és újabb lovas médiatermékekkel is készülünk.

Boldog és sikeres új évet mindenkinek!

 

— az erdelyilovas.ro szerkesztői —