LÓ ÉS EMBER – egynapos képzésre hívjuk

betekintés a természetes lókiképzés világába Lutz Leventével

LÓ ÉS EMBER – egynapos képzésre hívjuk

Egynapos, interaktív képzésre hívjuk önöket, október 4.-én.

Az Erdélyi Lovas Egyesület által szervezett alapfokú képzés egy baráti hangulatú, korlátozott létszámú esemény, melyre minden lóbarátot szeretettel hívnak és várnak a szervezők.

A LÓ ÉS EMBER képzés célja, hogy betekintést nyújtson a lóval való kommunikáció alapjaiba, illetve olyan problémákra keressen megoldást, melyekkel legtöbben, lovas életünk során, találkozunk. Ilyenek a kapcsolatalakítás, lószállítóra való rakodás, szabadon ápolás, nyergelés, lábfelvétel, körmölés, stb. A képzés gyakorlati foglalkozásokból áll.

Az esemény meghívottja és előadója Lutz Levente, csíkcsicsói lovasember, a Csodaszarvas Lovasíjász Egyesület tagja, a Székely Lovasok Székelyföldért lovas váltó ötletgazdája. Levente neve nem ismeretlen az erdélyi lovasok számára, hiszen számos “problémás ló” esetében fordultak hozzá. Többek közt, a portálunkon is bemutatott (lásd: Megmentett lovak nyomában), a haláltól megmentett lovak rehabilitációjában is nagy szerepet játszott.
Levente jelmondata: “Legyünk határlények, akik az emberek között a lovakat, a lovak között pedig az embereket képviselik!”

A képzés “alanya” Némó, a hároméves lipicai ló, aki retteg a lószállítótól, illetve az állatorvos közeledését sem tűri.

Az esemény helyszínéül a székelykeresztúri Székely Lovastanya szolgál, a résztvevőket reggel meleg tea, kávé, tízórai majd bográcsos ebéd várja.
A képzésen való résztvétel díja 75 lej. Jelentkezési határidő szeptember 25. A helyek száma korlátozott!
Résztvételi szándékát a cikk végén megjelenő jelentkezési űrlap kitöltésével jelezheti.
A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

plakat-1_