Képgaléria: Csíkdelnei Lovasnap

Képgaléria: Csíkdelnei Lovasnap

Múlt szombaton Csíkdelnén szerveztek lovasnapot. A változatos programot az időjárás módosította, mivel már az első programpont, a díjugratás közben esni kezdett az eső. Az ifjú lovasok egyszerre tettek tanúbizonyságot csíki virtusról, fegyelmezettségről és kitartásról, dacolva a kiadós eső okozta kellemetlenségekkel.

Az 50 cm magas ugróakadályokon Zsók Emőke, Prizsmarian Ágota, és Balla Szilvia bizonyítottak.

A 80 cm-re emelt akadályokat Sipos Noémi (I. hely), Ladó Anett (II. hely), Bartalis Vivien (III. hely), Váncsa Zsuzsa, Kovács Attila, Székely Nándor és Antal Csaba igyekeztek érintetlenül maguk mögött hagyni.

Tódor-Iszlai Ilka (I. hely), Antal Csaba (II. hely), Birta Norbert (III. hely) és Zsók Botond (IV. hely) 100 cm-en mérték össze tudásukat.

A díjugrókról készült képgalériát az alábbi fotóra kattintva tekintheti meg:
Fotók: Iordache Melinda

Külön öröm volt látni, hogy Erőss Géza lovastorna-oktatónak köszönhetően ezt a lovas sportágat is gyakorolhatják a fiatalok.

A lovastorna bemutatóról készült képgalériát az alábbi fotóra kattintva tekintheti meg:
Fotók: Iordache Melinda

Az ügyességi lovas versenyre Kovács Attila (I. hely), Ungurán Botond (II. hely), Abos Zsolt (III. hely) és Orbán István neveztek be.

A vágtán Kovács Attila (I. hely), Ungurán Botond (II. hely) és  Orbán István (III. hely) mérte össze lova sebességét.

 

Szerző: Bartalis Melinda

Az erdelyilovas.ro fotográfusa és társszerkesztője. A lovak őszinte csodálója, a lovassportok rajongója, a fényképzés szerelmese, amatőr lovas. További írások...