IV. Erdővidéki Huszárbál

IV. Erdővidéki Huszárbál

A Székely Virtus Hagyományőrző Egyesület IV. alkalommal szervezi meg, 2016. november 26.-án, a Baróti Gaál Mózes Közművelődési Egyesület társszervezésében az Erdővidéki Huszárbált.

A rendezvény szerves részét képezi az immáron XXIV. alkalommal megrendezésre kerülő Erdővidéki Közművelődési napoknak. Az esemény helyszínéül a baróti kultúrotthon szolgál, a vendégek szórakoztatására erdővidéki tánccsoportok és népdalénekesek lépnek fel.

Díszvendégként részt vesz több magyarországi katonai hagyományőrző csapat valamint a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség küldöttsége.

A szervezők nagy szeretettel várnak minden katonai hagyományőrző bajtársat Erdélyből és távolabbról, továbbá minden magyar embert, hogy együtt ünnepelhessenek és mulathassanak hajnalig, egy ízletes disznótoros vacsora elfogyasztása után a Kászonújfalusi Hagyományőrző Népi Zenekar muzsikája és finom italok társaságában.

Időpont: 2016. november 26., 19:00 óra.

Megjelenés hölgyeknek nemzeti viseletben, báli ruhában, míg férfiaknak egyenruhában, nemzeti viseletben vagy öltönyben ajánlott.

A részvételi feltételekről és további részletekről a következő elérhetőségeken kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők:
– Jakab Kevend-István h.ő. huszárkapitány: 0758 050 861, jakab.kevend@gmail.com,
– Dávid Gábor h.ő. huszárhadnagy: 0757 378 058, davidgaborrobert8@gmail.com (az erdővidéki érdeklődőknek)

A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát, a helyek száma korlátozott!