Idén is élőben közvetítjük a Székelyföldi Lovas Ünnepet!

Idén is élőben közvetítjük a Székelyföldi Lovas Ünnepet!

Idén is nézhető lesz az interneten a Székelyföldi Lovas Ünnep! Az erdelyilovas.ro csapata először tavaly ősszel vállalkozott arra, hogy élőben közvetítse a nagyszabású lovas rendezvényt.

A sok-sok pozitív visszajelzés és biztatás hatására idén újra nekiláttunk, és felkészültünk, hogy Erdély második legnagyobb lovas eseményét, a Székelyföldi Lovas Ünnepet élő egyenes adásban közvetítsük. Ezúttal, jóval komolyabb technikai felszereléssel, személyzettel.

Az internetes élő közvetítés támogatója

Néhány adat, érdekesség a tavalyi közvetítésről: először közvetítettünk erdélyi lovas eseményt a világhálón. Közel húsz órában ment az élő közvetítés a lovas pálya történéseiről, összesen 5 kamera szemszögéből, öt fős csapatunk tevékenységének köszönhetően. A közvetítés folyamán állandóan érkeztek visszajelzések, hozzászólások a portálon illetve a facebook-on keresztül.

Íme néhány belőlük:
“Sziasztok! Ez SZUPER, Izraelben is láthatom ezt a nevezetes Székelyföldi Lovas Ünnepet!! Köszönöm!”
“Gratulálok az élő adás ötletéhez, sajnos hanghiba van, de így is jobb mint semmi …”

A két nap alatt hozzávetőlegesen 3.000 felhasználó nézte az Erdélyi Lovas Portál élő közvetítését, hosszabb-rövidebb ideig. Főként Romaniából (89%), de Magyarorszagról (4%), Németországból, az Egyesült Államokból, Angliából, Izraelből, Svájcból, Indonéziából, Írországból és Szlovéniából is volt látogatónk.

Az internetes élő közvetítés támogatója

Az internetes élő közvetítés támogatója

A tavaly használt fix kamerák helyett, idén már mozgó kamerákkal, professzionális vágópulttal készülünk. Reményeink szerint ez igazán élvezhető közvetítést eredményez majd, és úgy tűnik, a tavalyi hanghibát is sikerül megoldanunk.

Az élő internetes közvetítés szombat reggel 8:3o-kor veszi kezdetét, és este 19.00 óráig tart. Vasárnap már korábban, reggel 8 órától várjuk a kedves nézőket, az egésznapos közvetítés este 19.00 óra után ér véget.

A közvetítés a www.erdelyilovas.ro oldalra kattintva lesz elérhető, szombat reggeltől.