Három napos tölt szeminárium Ivóban!

Három napos tölt szeminárium Ivóban!

Április 1-3 között három napos izlandi lovas tölt szemináriumon vehetnek rész az érdeklődők az Ivói Izlandi Lovak lovardában, melyet Hannes Kirchmayr, a Nemzetközi Izlandilovas Szövetség volt vezető lókiképzője tart.

Hannes Kirchmayr az ausztriai Islandpferdehof Gut Pöllndorf tulajdonosa és alapítója, tapasztalt izlandi lovas oktató és tréner. Több mint 35 éve foglalkozik az izlandi lóval és szerteágazó tapasztalatot szerzett ezen a területen.

A háromnapos szeminárium során az érdeklődők elsajátíthatják az izlandi lovon való helyes lovaglást, a tölt és a peace alapjait, valamint személyre szabott lovaglási és izlandi ló tartásásával kapcsolatos tanácsadásban részesülnek.

forrás: www.izlandilovak.ro

A szeminárium nyelve angol. A szemináriumhoz, a bemutatókhoz és a lovasleckékhez a lovakat az Ivói Izlandi Lovarda biztosítja, viszont amennyiben igény van rá, saját izlandi ló is hozható. Minden nap egy közös vacsorával és megbeszéléssel záródik a Honor Villában, ahol a résztvevők a trénerrel közösen kielemzik az anap történteket, megbeszélik a felmerült kérdéseket, problémákat. Az estéket kötetlen beszélgetés zárja. A három napos programsorozatot vasárnapi diplomaosztóval fejeződik be.

A résztvevők száma 16 fő. A részvételi díj napi két étkezést (ebéd és vacsora) tartalmaz per fő.

Részvételi díj:

Early bird részvételi díj (2016. február 1-ig): 199 Euró/ fő
Részvétel díj (2016. február 1 után): 234 Euró/ fő
Az ár tartalmazza a lovasoktatást, a személyre szabott tanácsadást, napi egy ebédet és ez esti beszélgetéseken való részvételt.
Részvételi díj szállással:
Early bird részvételi díj szállással* (2016. február 1-ig): 249 Euró/fő
Részvételi díj szállással* (2016. február 1 után): 285 Euró/fő
Az ár tartalmazza a lovasoktatást, a személyre szabott tanácsadást, napi egy ebédet, és ez esti beszélgetéseken való részvételt, valamint két éjszaka szállást bőséges vadhús-reggelivel a Honor Villában.

Bővebb információért illetve a regisztráláshozm kattintson az a lábbi linkre: www.izlandilovak.ro/