Hagyományőrző- és nomád lovastáborok gyerekeknek

Hagyományőrző- és nomád lovastáborok gyerekeknek

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is meghirdette lovastáborait a gyergyószentmiklósi Állatbarát Lovaskert. A tavalyhoz hasonlóan, 2016 nyarán is tematikus lovastáborokba hívják az érdeklődőket.

Nomad lovastabor az Allatbarat Lovaskertnel

Nomád lovastábor

Hegyvidék, szabadon legelésző lovak, friss levegő, madárcsicsergésre ébredés a sátorban, hajnali harmat illata, a határtalan szabadság érzése. Nos, ez csak néhány azon élmények közül, amelyeknek részese lehetsz, ha részt veszel az Állatbarát Lovaskert nomád lovastáborában. A táborban eltöltött 5 nap alatt megtapasztalhatod, milyen az Istenadta természet részévé válni, a LÓnak társa , barátja lenni, mert minden percedet a lovak körül fogod eltölteni, aktív részese leszel az etetésnek, ápolásnak, tüzifa hordásnak és minden tevékenységnek, ami tábori életünkkel és lovaink körüli teendőkkel kapcsolatos.

A programban, a nyeregben- és szőren való lovaglás mellett, az íjazás, ostorforgatás, népdaltanulás, gyógynövénygyüjtés és lovas portyázás is  szerepel.

Táboridőpontok: 2016. júl. 11-16 és 2016. aug. 15-20

Érdeklődni és helyet foglalni a következő elérhetőségek valamelyikén lehet: Állatbarát Lovaskert, +40 745 807 594, farkasschuller.arpad@gmail.com.

Hagyomanyorzo lovastabor az Allatbarat Lovaskertnel

Hagyományőrző lovastábor

Az ötnapos tábor alatt igazi lovassá válhatsz, akinek a természet az otthona és a népdal, a néptánc a jóbarátja. Erdő mellett fogunk tanyázni, egész nap lovagolunk, lovat ápolunk, patkolunk,  és kirándulunk velük, egyszóval megtanulunk lóul. Ezek mellett íjazás, ostorforgatás és kézműves tevékenységek is a program része. Az esti tábortűz körüli közös éneklések, népdalok- és néptáncok tanulása teszi igazán felejthetetlenné a hagyományőrző lovastábort.

Időpont: 2016. júl. 2-7

Érdeklődni és helyet foglalni a következő elérhetőségek valamelyikén lehet: Állatbarát Lovaskert, +40 745 807 594, farkasschuller.arpad@gmail.com.