Erdélyi Lovasok figyelem!

Erdélyi Lovasok figyelem!

logo-2Megjelent az erdélyilovas.ro, az első helyi magyar lovasportál!

Az oldal egy ingyenesen böngészhető, a lovasélet összefogására és népszerűsítésére fokuszált portálként kezdte meg működését 2o13. áprilisában, az első olyan médiatermék Romániában, mely magyar nyelven, kizárólag a lovas eseményekkel, az ezzel kapcsolatos hírekkel  és témákkal foglalkozik.

“Mint amatőr lovas és lóbarát, szükségét láttam egy olyan híportál létrehozásának, amely összefogja az Erdélyben megrendezésre kerülő lovas eseményeket, melyekből szerencsénkre egyre több van, az ország legkülönbözőbb pontjain. “- mondta Lukács Lehel-Elek, az oldal elindítója és főszerkesztője.

Az erdelyilovas.ro az aktuális hírek mellett, különböző rovatokkal, szakmai cikkekkel és lótörténeti jellegő anyagokkal is várja olvasóit.

“A hivatalos indítás után, készülünk felkeresni az erdélyi lovasélet szakembereit, elindítunk egy lótenyésztéstörténeti rovatot is, illetve a lovas hagyományörző csapatok együttmüködésére is számítunk. Már dolgozunk egy adatbázis létrehozásán, melyben helyet kapnak az Erdélyben müködő lovardák, lótenyésztők, lófelszereléseket gyártók stb. ” – folytatta Lukács Lehel-Elek.

Az erdelyilovas.ro hasznos és érdekes olvasnivalót kíván nyújtani a lovas sportokban szereplőknek, az amatőr lovasoknak és mindenkinek akit valamilyen szinten érdekel ez a gyönyörű, négylábú állat.

Az oldal elindítója és ötletgazdája reméli, hogy hamarosan az erdelyilovas.ro egy kiindulópont lesz mindazok számára, akik lovagolni szeretnének megtanulni, vagy akár már komoly lovas múlttal rendelkezve sikeresen képviselik szülőföldjüket az országos és nemzetközi megmérettetéseken. De azoknak is, akik a reggeli hírek mellett érdeklődve keresik a kellemesen, szabadban eltölthető hétvégi programot…

 

Az oldal még gyerekcipőben jár, ezért a szerkesztők minden észrevételt, építő jellegű kritikát, vagy együttműködési lehetőséget szívesen fogadnak az info@erdelyilovas.ro email címre.