Elindult a regisztráció a Nyeregszemlére

Az első 400 regisztrált lovas ingyenesen vehet részt!

Elindult a regisztráció a Nyeregszemlére

Május 13.-tól lehet regisztrálni a 2o15-ös év Nyeregszemléjére. A szervezők az első 4oo regisztrált lovas számára térítésmentes résztvételt biztosítanak! A közösségi médiában közzétett információk szerint viszont, az elmúlt másfél napban, a helyek több mint 25%-a betelt.  Az idei Nyeregszemle időpontja 2015. július 3-5.

A továbbiakban a Nyeregszemle szervezőinek közleményát olvashatják:

Szekely lovasok útja a Nyeregszemlére 2o14

Szekely lovasok útja a Nyeregszemlére 2o14

Kedves lovas barátaink! A mai naptól jelentkezhettek a XLIX. Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemlére!
A regisztráció menete megegyezik az előző években megismerttel:

A részvételi feltételek és a házirend elolvasása és elfogadása után először egy csapatot kell létrehoznotok a csapatregisztrációs űrlap segítségével.

Miután megkapjátok a visszaigazoló emailt a csapat létrejöttétől, az általatok megadott jelszó segítségével a lovasokat egyesével be kell regisztrálnotok az erre hivatott oldalon.

Az idei évben is lehetőségetek van a lovasok mellé kísérőket regisztrálni, ugyancsak egy külön erre a célra létrehozott űrlap segítségével, amely hamarosan elérhető lesz honlapunkon.

Minden egyes regisztráció (csapat, lovas és kísérő) után visszaigazoló emailt küldünk az általatok megadott címre, ezért kérjük, pontos és valós címet adjatok meg!

Amennyiben kérdésetek vagy problémátok akad a regisztráció során, keressetek bennünket bizalommal a lovasok@nyeregszemle.hu címen, vagy a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken. A tavaly létrehozott Fórumot is figyelmetekbe ajánljuk, amennyiben túrás tapasztalatokat cserélnétek a többi lovassal, vagy útitárs(ak)at keresnétek.

Ahogy a részvételi feltételekben már bizonyára olvastátok, az idei rendezvényen az első 400 regisztrált lovas vehet rész térítésmentesen.

Éppen ezért arra biztatunk mindenkit, hogy minél előbb regisztráljon, de csak abban az esetben, ha biztosan részt vesz az eseményen. Amennyiben a jelentkezés után jön közbe bármi, ami megakadályozza a részvételben, kérjük, minél előbb jelezze a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek valamelyikén.

Az idő múlásával folyamatosan tájékoztatunk mindenkit a regisztrált lovasok számának alakulásáról, illetve hamarosan közzétesszük a csapatok indulási helyét és elérhetőségeit tartalmazó térképeket is.

Találkozzunk a Hortobágyon!