Dr. Gőblyös István újra Erdélyben

A képzés időpontja: 2018.10.6-7.

Dr. Gőblyös István újra Erdélyben

A tavalyi sikeres és nagy érdeklődésnek örvendő novemberi képzést követően, idén újra meglátogat és kétnapos képzést tart Dr. Gőblyös István, a magyar akadémista lókiképzés legelismertebb alakja, a zablaeskengyel.blog.hu blog írója, az „Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség” című könyv szerzője és a Nemzeti Lovasakadémia alapítója.

Az Erdélyi Lovas Egyesület kezdeményezésére és szervezésében, idén tehát második alkalommal kerül sor a képzésre, ami mindkét nap elméleti előadással kezdődik és nyolc lovas gyakorlati munkájával folytatódik. Az eredményes munka érdekében, a lóval résztvevők száma 8 főre korlátozott. Minden lovas három (szombat délelőtt, szombat délután és vasárnap délelőtt), egyenként félórás egyéni edzésben részesül, saját lóval.

Az esemény támogatója a Naturalpaint

Természetesen a szervezők szívesen látnak minden érdeklődőt, lehetőség van látogatói jegy váltására, 50 ron/fő/nap értékben, mely feljogosít az elméleti előadásokon való részvételre, illetve a gyakorló edzések nyomon követésére, szakmai beszélgetésekre, kérdésekre.

A távolabbról érkezők – akárcsak tavaly- most is foglalhatnak szállást, teljes ellátással, a következő űrlap kitöltésével.  A szállás és ellátás, a mesterrel és a képzésen résztvevő lovasokkal együtt, egy székelykeresztúri vendégházban lesz, így további alkalom nyílik szakmai beszélgetésekre, tapasztalatcserére.

Jelentkezési űrlap kitöltéséhez kattintson ide.

Partner lovarda: a Sólyom Major, Kissolymos

A képzésre a kissolymosi (Hargita megye) Sólyom Major fedeles lovardában kerül sor, 2018. október 6-7 között.

Részletek:

Időpont: 2018. október 6-7.
Helyszín: Sólyom Major Lovarda (Kissolymos, 259 szám, Hargita megye). Útvonal elérhető a következő linkre kattintva: https://her.is/2hIwZvq

Elméleti előadások: szombaton és vasárnap délelőtt
Edzések: egyénileg, előre meghatározott sorrendben, szombat délelőtt, szombat délután és vasárnap délelőtt
Szállás: a résztvevők elszállásolása, étkeztetése Székelykeresztúron, a lovardától 15 percnyire

Egyéb információ a 0745 485 966-as telefonszámon, kapcsolattartó: Lukács Lehel.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!