Dr. Gőblyös István képzés Erdélyben

Dr. Gőblyös István képzés Erdélyben

Erdélybe látogat és kétnapos képzést tart Dr. Gőblyös István, a magyar akadémista lókiképzés legelismertebb alakja, a zablaeskengyel.blog.hu blog írója, az „Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség” című könyv szerzője.

[Frissítve: 2017.10.05, 12:30: a lovasoknak meghirdetett helyek néhány óra alatt beteltek. Köszönjük. Továbbra is várunk minden kedves érdeklődőt, hogy nézőként vegyenek részt a képzésen, illetve az elméleti előadásokon. Részletek a cikk alján.]

A szakember elfogadta az Erdélyi Lovas Egyesület és Lukács Lehel meghívását, és első alkalommal tart kétnapos -elméleti előadással egybekötött- gyakorlati képzést Erdélyben.

zablaeskengyel.blog.hu

“Míg a ló a XX. században sporteszköz volt, addig mára a kikapcsolódás, az öröm forrásává és ezzel együtt a család részévé, családtaggá vált. Éppen ezért fontos a ló mozgáskultúrájának kidolgozása. A mozgáskultúra ugyanis nem csak felfényesíti a ló mozgását, hanem mentális és fizikai egészségét is biztosítja, akár rendkívül hosszúra megnyújthatja a ló használati időtartamát. “ – Dr. Gőblyös István, XXI. század lovasa.

Az esemény főtámogatója az Equimundo erdélyi magyar lovasbolt

Az erdélyi képzés célja tehát, hogy az érdeklődő lovasok itthon, saját lóval, nagy távolságok megtétele és a határátlépés nehézségei nélkül nyerhessenek gyakorlati betekintést az igényes, klasszikus alapokon nyugvó képzési módszer rejtelmeibe. A képzésre bármilyen képzettségű ló-lovas jelentkezhet.

Az esemény támogatója a Naturalpaint

Az eredményes munka érdekében, a lóval résztvevők száma 8 főre korlátozott. Minden lovas három (szombat délelőtt, szombat délután, és vasárnap délelőtt), egyenként félórás egyéni edzésben részesül, saját lóval.

Azok számára, akik nem lóval érkeznek, lehetőség van látogatói jegy váltására, mely feljogosít az elméleti előadásokon való résztvételre, illetve a gyakorló edzések nyomon követésére, szakmai beszélgetésekre, kérdésekre.

A képzésre a kissolymosi (Hargita megye) Sólyom Major fedeles lovardában kerül sor, 2017. november 11-12.-e között. 

Partner lovarda: a Sólyom Major, Kissolymos

Részletek:

Időpont: november 11-12, a lovak érkezése november 10.-én, pénteken.
Helyszín: Sólyom Major Lovarda (Kissolymos, 259 szám, Hargita megye). Útvonal elérhető a következő linkre kattintva: https://her.is/2hIwZvq

Lovak: a lovak elhelyezése boxokban, takarmány (széna, zab) és almozás biztosítva.
Elméleti előadás: szombaton és vasárnap délelőtt
Edzések: egyénileg, előre meghatározott sorrendben, szombat délelőtt, szombat délután és vasárnap délelőtt
Szállás: a résztvevők elszállásolása, étkeztetése Székelykeresztúron, a lovardától 15 percnyire

A teljes képzés ára 550 ron/fő, amely tartalmazza:
  • a két elméleti előadáson való részvétel jogát (szombat és vasárnap délelőtt)
  • három, egyenként félórás személyre szabott edzést (szombat délelőtt, szombat délután, és vasárnap délelőtt), futószáras-, kézen történő-, vagy nyeregből végzett munka
  • a ló elszállásolását péntek délutántól vasárnap délig, és teljes ellátását
  • a lovas elszállásolását (két éjszaka: péntek és szombat) , illetve ellátását (péntek: vacsora, szombat: 3 étkezés, vasárnap: reggeli)

A képzésre a következő linken található űrlap kitöltésével lehet: JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Az érdeklődők számára lehetőség van napi jegy váltására a helyszínen, 50 ron/fő/nap értékben, ami feljogosít:
  • az elméleti előadáson való részvételre (szombat vagy vasárnap délelőtt)
  • gyakorló edzések nyomon követésére, szakmai beszélgetésekre, kérdésekre
  • illetve tartalmazza a frissítőket, kávét stb.

Igény szerint, lehetőség van szállásra (a mesterrel és a képzésen résztvevő lovasokkal együtt), illetve teljes ellátásra. Az érdeklődők a következő linken található űrlap segítségével jelentkezhetnek: NAPIJEGY TELJES ELLÁTÁSSAL (csak szállást és ellátást igénylőknek szükséges kitölteni).

 

Egyéb információ a 0745 485 966-as telefonszámon, kapcsolattartó: Lukács Lehel.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

borítókép: Iordache Melinda