BlogoLÓ

BlogoLÓ

A különböző lovas események alkalmával sok lovassal volt szerencsénk megismerkedni…köztük profi versenyzők, hobbilovasok, tanoncok és olyan emberek, akik szeretik, csodálják a lovakat és elismerik azok munkáját, akik velük közösen eredményeket tudnak felmutatni. Érdekes megtapasztalni, hogy a korban, életmódban, foglalkozásban kissé eltérő vagy éppen erősen különbőző emberek, mennyire nyitottá és közlékennyé válnak egymással, ha lovakról folyik a társalgás.

Az Erdélyi Lovas szerkesztősége úgy gondolja, hogy a lovasok gondolatai, tapasztalatai, meglátásai érdeklődésnek örvendenének a lovas portál oldalain is. Ehhez szeretnénk lehetőséget, felületet biztosítani mindeki számára.

Ezért arra buzdítjuk önöket, hogy osszák meg velünk és az erdélyilovas.ro olvasóival a lovakkal kapcsolatos gondolataikat. Ez alatt értünk élménybeszámolókat, esetleírásokat, verseket, minden olyan írást, ami a lovak köré épül, mert tudjuk, hogy gondolataik egyébként is körülöttük forognak! 🙂 Manapság sokan nyilvánosan vetik virtuális papírra gondolataikat, blogot írnak, bloggernek nevezik őket. Mivel lényegét tekintve a lovas portálon belül is ez történne, de semmiképp nem tudunk (és nem is akarunk) elvonatkoztatni a lótól, a felület neve BlogoLÓ lesz.

Fontosnak tartjuk ugyanakkor, hogy a különböző írások tartalmukat tekintve igényesek legyenek. Fenntartjuk a jogot, hogy -a szerző beleegyezését követően- változtatásokat eszközöljünk a beküldött szövegeken és szabadon eldönthessük, mely írások kerülnek közzétételre és melyek nem. Továbbá tiszteletben tartjuk a szerzők esetleges óhaját, hogy adott esetben névtelenül közöljük szellemi termékét.

Írásaikat elektronikus levélben várjuk az info@erdelyilovas.ro vagy a melinda@erdelyilovas.ro címekre. A levelekre a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

 

Szerző: Bartalis Melinda

Az erdelyilovas.ro fotográfusa és társszerkesztője. A lovak őszinte csodálója, a lovassportok rajongója, a fényképzés szerelmese, amatőr lovas. További írások...