Nyeregszemle regisztráció

Nyeregszemle regisztráció
NyeregszemleMár több mint egy hete lehet regisztrálni Magyarország egyik legnagyobb lovas rendezvényére. Június 20-22 között kerül megrendezésre a 2014-es Nyeregszemle változatos programokkal, vetélkedőkkel, képzésekkel. A szervezők mielőbbi feliratkozásra sarkallják a résztvenni szándákozó lovasokat és lovas kísérőket. Az elmúlt hét során több mint 20 csapat és 40 lovas jelentkezett.

A részvételi feltételekről, a programtervezetről a Nyeregszemle honlapján olvashat: http://nyeregszemle.hu/

Regisztrálni itt lehet: http://nyeregszemle.hu/s_!lovas_regisztracio

“2014-ben erre az eseményre a Hortobágyon kerül sor, egy olyan méltó környezetben, mely a hagyományok őrzésével kivívta, hogy a Világörökség részévé váljon.”

FELHÍVÁS
Az Erdélyi Lovas portál szerkesztősége várja azon erdélyi lovasok jelentkezését, akik idén ellovagolnának a Hortobágyra. Útjuk során rövid beszámolókat közölnénk, hazatértükkor riportot készítenénk, melynek célja, hogy a jövőben egyre több erdélyi lovas kedvet kapjon a kalandhoz, és képviseljen bennünket a Nyeregszemle következő kiadásain.

 

Hozzászólások

hozzászólás

1 Comment to “Nyeregszemle regisztráció”

  1. Eloszor is gratulalok a kezdemenyezeshez, az oldalhoz! Jo latni, es erezni, hogy Erdelyben is egyre no a lovas emberek szama.
    Sallai Istvan vagyok,(Szek, Kolozs Megye). Latva a felhivast, gondoltam irok par sort. Terveim szerint egy kisebb magyarorszagi csapattal reszt veszek az idei rendezvenyen (mar nagyon varom). Fehergyarmatrol (HU) indulnank, en legalabbis ott csatlakozom a tobbiekhez.Sajnos kollegakat nem talaltam, meg hat szerintem idoben sem ferne bele, hogy vegig lohaton menjek, igy Fehergyarmatig loszallito, onnan pedig lohaton (kb 170 km).

    Udvozlettel,
    Sallai Istvan

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Erdélyilovas.ro